Verdiepingsmasterclass Psychosociale Zorg

30 Nov
Niet aangemeld
Aanmelding gesloten
Open aanbod
Als (oncologie)verpleegkundige of verpleegkundig specialist ondersteun je regelmatig op het gebied van psychosociale problemen. Een patiënt wil bijvoorbeeld van jou informatie over re-integeren op het werk. Voel je je hiervoor voldoende toegerust? Een andere patiënt vraagt wat hij het beste kan doen en laten rond voeding of beweging tijdens en na de behandeling. Welke informatie en adviezen geef je? En misschien biedt je patiënt een opening op het gebied van zijn relatie en seksualiteit, hoe ga jij hierover in gesprek?

V&VN oncologie en Vestalia organiseren een nieuwe masterclass waarin je de mogelijkheid wordt geboden om je in een aantal onderwerpen verder te verdiepen. 

Verdiepingsmasterclasse
In de masterclass ontvang je state of the art kennis, oefen je met vaardigheden en wissel je uiteraard ook ervaringen uit met je collega’s. Je volgt 3 workshops rondom de volgende onderwerpen: In gesprek over seksualiteit en intimiteit
Survivorship care planning; een belangrijke rol voor voeding en bewegen!
Terugkeer naar werk
In deze masterclass ontvang je verdiepende kennis, technieken en inzichten om je eigen psychosociale ondersteuning te verstevigen.

Details

Van
10:00
Tot
16:30
Aanmelding mogelijk tot
28 november
Locatie gegevens
Mocht we de training niet op locatie kunnen geven, dan zal de training online via Zoom aangeboden worden.
Bedrag Basislid
€ 90,00
Bedrag Student
€ 90,00
Bedrag Niet-lid
€ 95,00
Bedrag Afdelingslid
€ 75,00

Klik hier om in te loggen of maak hier een account aan.