Masterclass: Frontotemporale dementie

18 Mrt
Open aanbod
Aanmelding gesloten
Masterclass FTD herkenning en tips voor begeleiding

Op donderdag 18 maart organiseert de vakgroep dementieverpleegkundige een online Masterclass over Fronto Temporale Dementie (FTD). De Masterclass wordt georganiseerd samen met GERION en de functiegroep casemanagement dementie social work van de BPSW. GERION biedt innovatief en inspirerend onderwijs aan universitair en HBO opgeleide professionals werkzaam in de ouderenzorg. Bij GERION kun je terecht voor de opleiding casemanagement dementie.
De Masterclass wordt gegeven door Michelle Koch-Visser zij is al 20 jaar Specialist Ouderengeneeskunde en kaderarts psychogeriatrie. Ze heeft vele jaren gewerkt in een verpleeghuis met een dagbehandeling en woonvoorziening voor jonge mensen met dementie en daarbij heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan met Dementie (FTD). Ook was ze actief lid van de landelijke FTD-expertgroep en heeft ze zich ingezet voor verspreiding van kennis over FTD.

Details

Van
15:30
Tot
17:00
Aanmelding mogelijk tot
18 maart
Locatie gegevens
Online via Teams
Accreditatie
V&VN dementieverpleegkunde, wijkverpleegkundige en praktijkondersteuners. BPSW registerplein casemanagement dementie social work
Trainers
Michelle Koch Visser
Bedrag Basislid
€ 75,00
Bedrag Student
€ 75,00
Bedrag Niet-lid
€ 75,00
Bedrag Afdelingslid
€ 75,00

Klik hier om in te loggen of maak hier een account aan.