Themabijeenkomst | Een toekomst zonder verpleegkundigen versus verpleegkundigen zijn de toekomst

13 Jun
Niet aangemeld
Aanmelding gesloten
Open aanbod
In gesprek over de uitdagingen van verpleegkundigen nu en in de directe toekomst.

In het debat over het overeind houden van de gezondheidszorg nu en in de toekomst in een krappe arbeidsmarkt worden allerlei oplossingen aangedragen, variërend van het scholen van mantelzorgers op verpleegkundige en verzorgende taken tot de inzet van bachelor-verpleegkundigen in een goede functiemix. Er moet iets gebeuren, er is een transitie in de zorg nodig, maar ten koste van wat? Zou Florence zich niet in haar graf omdraaien als ze zag hoe makkelijk de verpleegkundige en verzorgende vak-inhoud gezien wordt als iets waar iedereen in kan bijspringen? Of moeten en kunnen we niet anders dan inboeten op kwaliteit van zorg als er onvoldoende geschoolde professionals zijn?

Prof. Lisette Schoonhoven en prof. & CNO Evelyn Finnema gaan graag met jullie in gesprek over deze vragen en willen juist op zoek naar de nuance in dit debat. Praat en denk mee over de toekomst van ons vak!

Ter info: deze bijeenkomst is ook gratis voor leden van Alumnivereniging VW, Sigma Rho Chi at-Large Chapter (wordt achteraf verrekend).

Details

Van
19:30
Tot
21:00
Aanmelding mogelijk tot
12 juni
Locatie gegevens
Online via MS Teams
Bedrag Basislid
€ 10,00
Bedrag Student
€ 0,00
Bedrag Niet-lid
€ 20,00
Bedrag Afdelingslid
€ 0,00

Klik hier om in te loggen of maak hier een account aan.