V&VN Verenigingsbijeenkomst: Loopbaan- en beroepsontwikkeling in de zorg; Hoe dan?

11 Okt
Niet aangemeld
Aanmelding gesloten
Open aanbod
Het thema van deze keer; een leven lang ontwikkelen. Elke verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist moet de tijd, de ruimte én de middelen hebben om zich een leven lang te kunnen blijven ontwikkelen. Investeren in ontwikkeling en loopbaan draagt bij aan het voor de zorg behouden van verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Als beroepsgroep zijn we zelf verantwoordelijk voor het blijven vergroten en bijhouden van onze deskundigheid. Ontwikkelen is te weinig deel van onze dagelijkse beroepsuitoefening. Investeer in jouw beroepsontwikkeling en loopbaan en kom naar de V&VN Verenigingsbijeenkomst.

Op deze dag hopen wij iedereen weer fysiek te mogen ontmoeten en hebben wij verschillende sprekers uitgenodigd die jullie in een mooie ambiance meenemen in de wereld van een leven lang leren.

Plenair zullen we het hebben over ontwikkelingen die we historisch gezien hebben meegemaakt en hoe dat toch lijkt op het heden. Maar ook praktisch gaan we aan de slag, want hoe ga je om met de tijdsdruk op het werk?

Verschillende workshops bieden ruimte om in gesprek te gaan over de voorwaarden van loopbaanontwikkeling, welke rol jij kunt hebben in je loopbaan en hoe je eigenlijk al leert terwijl je jouw werk uitvoert.  Luister naar de ethische aspecten t.a.v. je ontwikkeling als zorgprofessional, bespreek waar er mogelijkheden liggen om te leren en te verbeteren of ga na wat jou in deze tijd nog drijft om te werken als zorgprofessional.

Details

Van
09:00
Tot
17:30
Aanmelding mogelijk tot
03 oktober
Locatie gegevens
Leerhotel het Klooster, Daam Fockemalaan 10, 3818 KG Amersfoort
Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd in het Kwaliteitsregister V&V.
Specificatie trainingsdagen
11 oktober 2022
Bedrag Basislid
€ 0,00
Bedrag Student
€ 0,00
Bedrag Afdelingslid
€ 0,00

Klik hier om in te loggen of maak hier een account aan.