V&VN MeetUp: Dit is mijn vak! (in Boxtel met Eline de Kok)

12 Mei
Niet aangemeld
Aanmelding gesloten
Open aanbod
Op 1 juli 2023 wordt zeggenschap bij wet vastgelegd. Eind vorig jaar stemde de Tweede Kamer in met een aanpassing van artikel 3 van de Wet Kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz). Dat zorgt ervoor dat verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten inspraak moeten hebben in hun organisatie als het gaat om het uitoefenen van hun vak. 
Een mooi resultaat, maar wat betekent dit concreet? Hoe verzilver je dat recht in de dagelijkse praktijk in jouw organisatie? Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat er naar je wordt geluisterd? En wat heb je daarvoor nodig? In drie verschillende bijeenkomsten op vrijdag 12 mei, tijdens de Dag van de Verpleging, gaan we graag in gesprek over zeggenschap. Van de eerste stappen tot het inspireren van collega’s.

Eline de Kok

Heb jij ideeën over hoe het beter kan in jouw vak, maar weet je niet hoe je dit kunt aankaarten bij anderen? Of ben je lid van de V(V)AR, maar is het lastig om collega’s in beweging te krijgen? Voor elke bijeenkomst hebben we een inspirerende spreker uitgenodigd waarmee deelnemers in gesprek gaan. 

Bij deze MeetUp is Eline de Kok (1990) aanwezig. Eline is verpleegkundige en verplegingswetenschapper. Ze werkt in haar promotieonderzoek REBELV (Rebelse, Excellente, Bevlogen en Energieke Leiders binnen de Verpleegkunde studie) aan het beter begrijpen van rebels verpleegkundig leiderschap. Hoe kan dit gestimuleerd worden? Eline wil andere verpleegkundigen inspireren om de cliënttevredenheid altijd centraal te zetten door níet altijd aan de vaste structuur en processen vast te houden, maar buiten kaders te denken.

Details

Van
11:15
Tot
12:30
Aanmelding mogelijk tot
10 mei
Locatie gegevens
Het Zorgesxpertisehuis Liduina, Liduinahof 35, 5281 AD Boxtel
Bedrag Basislid
€ 0,00

Klik hier om in te loggen of maak hier een account aan.